Dobré jedlo stojí za všetky hviezdy.
Ponuka reštaurácie Mozaika
Príďte k nám na slávnostnú večeru alebo si doprajte skvelý obed s denným menu. Veď aj bežný deň sa môže s kvalitným jedlom stať výnimočným. Nechajte sa hýčkať jedlom, ktoré z lokálnych ingrediencií vytvárajú naši skúsení kuchári.
Tešíme sa na vašu návštevu od 13:00 hod. do 21:00 hod.
Nedeľný Brunch podáme od 11:30 hod. do 16:00 hod.
Odštartujte svoj deň neodolateľnými raňajkami v našom hoteli. Sladké, slané, mäsové či vegetariánske – u nás si ich vyskladáte presne podľa vašich predstáv.
Na raňajkách si u nás pochutnáte:
Pondelok – Piatok | 6:30 – 9:30 |
Sobota – Nedeľa | 6:30 – 9:30 |
Oslávte svoje narodeniny, výročie, povýšenie alebo akýkoľvek výnimočný okamih v reštaurácii hotela Karpatia. Pochutíte si na výbornom jedle v krásnom prostredí s nadštandardnými službami. Môžete si samozrejme vytvoriť aj vlastné menu, ktoré by ste radi na oslave ponúkli svojim hosťom. Na požiadanie vám vytvoríme aj špeciálny koktejl ušitý na mieru vašej oslave.
V organizovaní osláv sme odborníci. Dajte nám vedieť, ako vaša vysnená oslava vyzerá a my vám ju naplánujeme.
Zoznámte sa s naším šéfkuchárom
Kuchyni Mozaiky kraľuje šéfkuchár Ján Timák, rodák z Humenného. Svoj prirodzený talent vyšperkoval odborným štúdiom a prácou pod dohľadom top kuchárov vo vychytených reštauráciách. Vďaka tvrdej práci a intenzívnej vášni k jedlu hosťom reštaurácie každý deň prináša dokonalý gastronomický zážitok. Je zástanca lokálnej kuchyne v modernom prevedení a každý jeho recept obsahuje 3 hlavné ingrediencie: rozum, srdce a fantáziu. Zastavte sa u nás a ochutnajte poctivé a lahodné jedlo, ktoré pre vás Janko pripraví z lokálnych ingrediencií.
Recenzie reštaurácie
od našich zákazníkov
Lepší hotel široko-ďaleko niet! Skvelý personál, vynikajúca kuchyňa. Ďakujeme za všetko!
Nech sa Vám varí aj naďalej!
Nech je dobré jedlo oslavou každého úspešného dňa!
Vyjadrujem poďakovanie za príjemnú atmosféru a služby pri príležitosti nášho rodinného stretnutia v priestoroch Hotela Karpatia.
Zvlášť oceňujem prístup šéfkuchára.
Teplo Vášho kozuba v anglickom salóniku sa rovná teplu nášho rodinného kozuba.
Ahojte! Bolo to len na krátko, ale fajn. Dobré jedlo – dobrí ľudia. Teším sa na budúce.
Láska ide cez žalúdok …